Je gegevens verwijderen
EnglishLaatst bijgewerkt: 24 september 2026
Je kunt je PokeConnect-account en alle gegevens die erbij horen op elk moment zelf verwijderen. Dat geldt ook als je inlogt met Google of Facebook.
Zo verwijder je je account
- Log in op pokeconnect.nl.
- Ga naar Mijn profiel (klik rechtsboven op je naam).
- Klik onderaan op Account verwijderen en bevestig.
Je account is dan meteen verwijderd en je wordt uitgelogd.
Wat er wordt verwijderd
- Je weergavenaam, e-mailadres en wachtwoord.
- De koppeling met Google of Facebook.
- Je profielfoto, player ID en thuisregio.
Berichten die je in eventchats hebt geplaatst blijven staan, zodat gesprekken leesbaar blijven, maar zonder je naam of foto: ze tonen dan "Verwijderde speler".
Uit onze nachtelijke back-ups verdwijnen je gegevens binnen een paar dagen, omdat we alleen de laatste drie back-ups bewaren.
Ingelogd met Facebook of Google?
Als je PokeConnect verwijdert uit de instellingen van je Facebook- of Google-account, stopt alleen het inloggen daarmee. Je PokeConnect-account blijft dan bestaan. Verwijder het daarom via je profiel zoals hierboven, of mail ons.
Kun je niet meer inloggen?
Mail ons vanaf het e-mailadres van je account op info@pokeconnect.nl met het verzoek je account te verwijderen. We verwijderen het binnen 30 dagen en laten je weten wanneer het gebeurd is.
Vragen of een verzoek?
Mail ons op info@pokeconnect.nl
Meer over welke gegevens we bewaren staat in de Privacyverklaring